Хіти тижня. "Их нравы": У Росії у будинку відомого співака шансону знайшли труп жінки

У Росії в будинку відомого співака шансону Осі Солнцевського знайшли тіло мертвої жінки. Про це пише телеграм-канал Mash, повідомляють Патріоти України.

Труп виявили у приватному будинку шансоньє в селищі Толстопальцево (Нова Москва, район Внуково). Повідомляється, що в поліцію звернулася невідома і розповіла, що всередині будинку знаходиться тіло.

"Тіло абсолютно і безповоротно мертве, і як воно там опинилося — незрозуміло. Слідчі розкурюють люльки, нишпорки беруть слід, Ося Солнцевський затискає баре", — зазначено у повідомленні.

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини події. Остап Солнцевський народився у Москві у 1968 році. З 2005 року він записав щонайменше 11 альбомів у жанрі "російського шансону". Серед них — "Криминальная Москва", "Урюпинский Бродяга", "Дембеля", "Я Госдумы депутат", "Жиганская весна".

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...