Хіти тижня. "Их нравы": Відомий російський актор жорстоко побив дружину (фото)

Російський актор і телеведучий Марат Башаров відомий своєю неспокійною поведінкою. Його кілька разів звинувачували в тому, що він піднімав руку на жінок, з якими разом жив. Здавалося би, що з Лізою Шевирковою артист став набагато спокійнішим і вже перестав проявляти жорстокість. Однак виявилося, що сім'я про це довго мовчала. Брат Єлизавети Федір повідомив "СтарХіту", що Марат зламав ніс його сестрі, повідомляють Патріоти України.

"Це сталося сьогодні. Вона перебуває в лікарні", — заявив родич. Як стало відомо, всю ніч Ліза і її мама провели в трампункті, тепер вона спить після перенесеного стресу. За словами Федора, це не перший інцидент, коли Башаров піднімав руку на Лізу. Минулого року, коли син був ще маленьким, жінку доставили в медичний заклад із серйозною травмою руки. Однак тоді сім'я не афішувала такі проблеми.

Нагадаємо, що до цього Башаров вже потрапляв у подібні історії. Марат був одружений з актрисою Катериною Архаровою близько року (з 2014-го по 2015-й). Тоді його дружина отримала серйозну травму голови, й він зламав їй ніс. У той період Катя вирішила не судитися з Маратом, пошкодувавши його. Факт побиття тоді був очевидний, але актор уникнув покарання. Тим не менш, багато колег Башарова публічно засудили його за таку поведінку. Свого часу Башаров піднімав руку на Катерину Архарову Марат Башаров - зірка картин "Тайговий роман" і "Турецький гамбіт".

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...