Хіти тижня. "Издержки профессии": П'ятиметровий крокодил живцем з'їв жінку-біолога (фото, відео)

Рептилія відірвала жінці руки і розтерзала тіло.

В індонезійській провінції Північний Сулавесі сталася трагедія. У науковій лабораторії CV Yosiki, де містилися плазуни, п'ятиметровий крокодил на прізвисько Меррі затягнув до себе в вольєр і з'їв заживо годувавшу його м'ясом жінку-біолога - 44-річну Деазі Туво, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Співробітники лабораторії помітили труп в пащі Меррі. І лише з великими труднощами зуміли відібрати у крокодила його недоїдену жертву: він надавав шалений опір.
Припускають, що Меррі вдалося встати на задні лапи, підстрибнути вгору і, перебравшись через бетонну стіну заввишки 2,5 метра, схопити жінку.
Як пише видання The Mirror, Деазі була провідним вченим лабораторії. Колеги характеризують її як тиху людину, любив тварин.Меррі завжди відрізнявся агресивною поведінкою. Раніше він убив іншого крокодила - свого сусіда по вольєру.
Меррі, вага якого становить 590 кілограмів, виловили з басейну і відправили до ветеринарної клініки на дослідження вмісту шлунка.
Поліція в даний час розшукує власника крокодила - японського бізнесмена, який заснував лабораторію, щоб з'ясувати, чи був у нього дозвіл на тримання небезпечних тварин.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...