Хіти тижня. З Нового року: Українцям готують ще один "удар" по гаманцю

У 2019 подорожчають платні телевізійні сервіси, в тому числі і кабельне телебачення. ​Очікується, що вже з 1 січня тарифи виростуть на 15-40 відсотків.

Як повідомляють в Асоціації правовласників і постачальників контенту, зростання цін поставлене в залежність від регіональних особливостей, набору телевізійних каналів, різних економічних показників діяльності провайдерів, передають Патріоти України.

Статистика свідчить, що за I півріччя 2018 року середній обсяг реалізованих послуг на одного абонента кабельного телебачення, в тому числі цифрового, в Україні становить близько 72 гривень.

Мінімальні тарифи за доступ до пакетів тільки з українськими телеканалами можуть становити приблизно 56-70 гривень, а то й вище.
Більш того, є плани з 31 травня 2019 року закрити безкоштовний доступ до контенту глядачів супутникового телебачення на провідних українських каналах. Після кодування пакет супутникового ТБ може коштувати близько 70 гривень.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...