Хіти тижня. З одного тіста: Добкін неочікувано висловився про Савченко

Михайло Добкін нагадав, що свого часу позафракційний нардеп Надія Савченко голосувала за зняття з нього депутатської недоторканності, однак підкреслив, що сам він цього робити не буде.

Михайло Добкін. Фото: РБК.

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін заявив, що не збирається голосувати за зняття недоторканності з позафракційного народного депутата Надії Савченко. Про це він повідомив у кулуарах Верховної Ради, передають Патріоти України із посиланням на телеканал NewsOne.

"Голосувати за Савченко не буду, якщо це буде винесено – я маю на увазі за зняття недоторканності, а також за її арешт і затримання. Хоча вона свого часу проголосувала, коли це стосувалося мене. Але це її проблеми", – нагадав Добкін.

Він підкреслив, що шансів на те, що в Раді може бути розглянуто скаргу Савченко на порушення присяги генеральним прокурором Юрієм Луценком, немає.

"Генеральний прокурор із кимось дружить, когось тримає за вухо на гачку, когось за інші місця кримінальними справами, тому провладна більшість, низка позафракційних депутатів і фракцій, які постійно підголосовують більшості, будуть робити так, як просить їх Луценко і президент", – додав нардеп.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...