Хіти тижня. З весілля - на іспит: Мережу вразило вбрання абітурієнтки в Тернополі (фото)

Абітурієнтка у Тернополі прийшла писати вступний іспит просто з власного весілля. Дівчину підтримував її чоловік і дружки, повідомляють Патріоти України.

У ТНПУ відбулася неординарна подія: в абітурієнтки Іванни Майхер-Снігур співпали одразу два свята – весілля та вступний іспит у магістратуру. Тож Іванна Снігур із Бучача прийшла на іспит на вступ у магістратуру ТНПУ ім. В. Гнатюка у білій весільній сукні з фатою.

Здивованим викладачам Іванна пояснила, що дата іспиту та одруження співпали, тому на екзамен вона завітала разом з чоловіком та дружками. Адміністрація університету абітурієнтку до іспитів допустила, а також привітала молодят з одруженням і вірним вибором закладу вищої освіти, побажала довгих і щасливих років сімейного життя.

Джерело: 0352.ua

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...