Хіти тижня. "За кермом сидів у зюзьку п'яний телепень": Український письменник потрапив у ДТП (фото)

У понеділок, 5 листопада, український письменник Макс Кідрук потрапив в аварію на Черкащині. Винуватцем ДТП був, нібито, нетверезий водій іншого авто. Про це у Facebook сповістив товариш письменника Юрій Даценко, повідомляють Патріоти України.

"За кермом сидів у зюзьку п'яний телепень, який не викрутив кермо достатньо і... впечатався нам у ліве крило! Перша реакція – трохи почистити пику нахабі, адже ДТП ну просто дитяче у своїй тупості, але я чую сморід і бачу пику та розумію, що кулаки тут будуть зайві", – написав Даценко.

Іронія в тому, що поліцейський відділок Городища був розташований за 50 метрів і навіть один із поліцейських бачив усе на власні очі, – додав він.

Правоохоронці склали необхідний протокол, зафіксувавши ДТП. В результаті аварії ніхто не постраждав, пошкодження отримали тільки автомобілі учасників події. Щодо самого Макса Кідрука, то він теж не зазнав травм і встиг на презентацію в Черкасах.


В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...