Хіти тижня. За Кошового, або "Лайфхак від олігархів": "95-й Квартал'' відповів на скандал із українською мовою (відео)

У мережі став популярним ролик Студії "Квартал 95", тизер нового сезону серіалу "Слуга народу", яким коміки, судячи з усього, відповіли на мовний скандал, який нещодавно розгорівся навколо їхнього колеги і участинка "Кварталу" Євгенія Кошового.

Євгеній Кошовий

Тизер, опублікований на сторінці Студії у Facebook, автори назвали "Лайфхаком від олігархів", передають Патріоти України.

"Лайфхак від олігархів: Як влаштувати народу срач", — вказали вони під відео.

У сюжеті тизера українські актори, які грають олігархів на чолі України, обговорюють план із розпалювання конфлікту в суспільстві на мовному підґрунті, а разом із цим роздають нардепам прямі вказівки, як саме досягти бажаного градусу напруги серед населення.

Відео зібрало у соцмережі понад 150 тис. переглядів, а також більше 3 тис. перепостів.

Судячи з усього, ролик, опублікований у вівторок, 25 вересня, став своєрідною відповіддю Студії на скандал, який розгорівся навколо інтерв'ю Євгенія Кошового. У розмові з журналістами комік зазначив, що його дратують фрази "псевдопатріотів" на кшталт "чемодан — вокзал — Росія" у відповідь на російську мову, в свою чергу, мовне питання гуморист назвав "придуманою проблемою".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...