Хіти тижня. За вбивство можна просто заплатити: Мандрівник Комаровський приголомшив розповіддю про найкорумпованішу країну світу (відео)

Чим більше автор проекту "Світ навиворіт" подорожує країнами земної кулі, тим більше усвідомлює, що в Україні все далеко не так погано.

На це мандрівник вказав в інтерв'ю, згадавши про найкорумпованішу країну в світі, якою вважає Камбоджу. За словами Комарова, в Камбоджі можна запросто відкупитися навіть за вбивство людини, передають Патріоти України.

"Десять тисяч доларів, якщо ти збив людину. Віддаєш десять тисяч доларів — і тебе відпускають. Це було в іноземців, які перебували там із експедицією. Вони збили місцевого жителя. Їм просто сказали: "Десятка" — тариф стандартний", — згадав ведучий.

"У мене там є товариш, мільйонер Коля Дорошенко, якого ми показували у нашій програмі. Він, як великий бізнесмен, громадянин Камбоджі і член правлячої партії розповідав багато. Сказав: "Діма, ціна є просто у всього". І коли його посадили у в'язницю, за нього інша людина — його ворог — дав 250 тисяч генеральному прокурору. Я кажу: "А ти, Коля, можеш дати 300 тисяч доларів, щоб тебе звільнили?" Він каже: "Я можу дати 300, але він дасть 500, а у нього грошей більше", — додав Комаров.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...