Хіти тижня. "За версією Бистрякова "все українське - це тупе село", - Голобуцький

Підстаркуватий лабух продовжує на 28-му році незалежності, наприкінці 5-го року війни з окупантом втюхувати совкову установку "все українське – це тупе село, а "ґарадская настаящая культура – ета русскіе".

Про це у своєму блозі пише політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Композитор Бистряков" вчора демонстрував на "Нашому" – каналі, ходити на котрий я принципово відмовився, – всю глибину свого Альцгеймера: мовляв, це Америка цілеспрямовано реалізує план зі знищення України. "Это из нас делают "кугутов" провинциальных. Вот это всё "сирожино пырожино", "у клюби танци" – это выдаётся за национальную культуру. Из нас выбивают городскую культуру и, конечно же, выбивают русский язык, потому что он не вписывается в эту парадигму".

Тобто, цей підстаркуватий лабух продовжує на 28-му році незалежності, наприкінці 5-го року війни з окупантом втюхувати совкову установку "все українське – це тупе село, а "ґарадская настаящая культура – ета русскіе".

Якось варто переконливо запросити на вихід з України отакі обмилки совка.

Хоча Ківа з його домашньою шибеницею в дворі натякає, що знайшов кращий варіант."

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...