Хіти тижня. "Забути всі ці роки, як йо***ий страшний сон": Одкровення донецького сепаратиста

Чимало українофобів з ОРДЛО мріють про те, щоб виїхати кудись геть, однак не можуть, тому що "нікуди йти".

Скріншот зі скаргами одного з прихильників так званої "ДНР" розмістив на своїй сторінці в Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Просепаратистський блогер з окупованної Макіївки Сергій Александровський поділився історією про те, як він не зміг доїхати додому з Донецька через величезні пробки, і йому довелося йти пішки.

"Особисто я вирішив пішки пройтися пару кілометрів, так швидше все одно, але такої кількості ненависті я вже давно не відчував... І так, хотілося вже йти і йти, не озираючись, в сторону кордону з Росією, та хоч в глушину, в Саратов, а потім, забути всі ці роки як йо***ий страшний сон. Шкода, немає горезвісної "бабусі в Саратові" ... Нікуди йти", - сумує Александровський.

У коментарях він зізнається також, що у нього немає грошей на переїзд з Донбасу, інакше блогер давно б уже покинув територію, підконтрольну "ДНР".

"Довели бідного сєпара прокляті мусора", - жартує над скаргами сепаратиста блогер, який розмістив скріншот його поста.

Опублікував: Олег Устименко

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...