Хіти тижня. Забутий та принижений: Відомий радянський актор повідомив про невтішний медичний діагноз і що змушений підпрацьовувати на російських телешоу

У 83-річного народного артиста хвороба Паркінсона. Мозок його ще слухається, а інші частини тіла вже ні.

Валентин Гафт

"Мозок поки мене слухається, а ось ноги і руки зовсім не хочуть цього робити", - розповідає Валентин Гафт. Незважаючи на серйозну хворобу, Валентин Йосипович все частіше з'являється в студіях скандальних ток-шоу, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Мені треба підтримувати свій фізичний стан. У мене хвороба опорно-рухового апарату, а це таке гидке й гидке захворювання, яке саме не проходить. Треба платити за ліки та доглядальниці, ось і ходжу по програмам", - пояснив артист.
Журналісти запитали щодо гонорарів в цих передачах, народний артист без сорому відповів: "Платять мені там набагато менше, ніж колишнім дружинам деяких моїх колег. Мабуть, сьогодні вони цікавіші публіці".
Лікарі досі не можуть назвати причину хвороби артиста. Є тільки припущення, що все почалося зі стресу, який він переніс, коли померла його дочка. Спочатку у Гафта тряслися руки, потім відмовили ноги. Через це останнім часом старий пересувається в інвалідному візку.

"У мене вже такий вік, коли ходити до лікаря і скаржитися якось ... незручно. Тут будь-який день може стати останнім", - зазначив актор.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...