Хіти тижня. Загинули десятки людей: Опубліковано шокуюче відео падіння моста в Генуї

Італійська поліція опублікувала відео, на якому можна побачитимомент руйнування автомобільного мосту в Генуї, в результаті якого загинули щонайменше 20 людей. Відео опубліковано у Twitter, повідомляють Патріоти України.

Частина мосту Моранді довжиною близько 100 метрів обвалилася сьогодні близько полудня. За попередніми даними, впала секція, яка проходила над залізничними рейками та річкою Полчевера.

На місці катастрофи триває рятувальна операція. Рятувальники вже знайшли розчавлені автомобілі, на які впали частини мосту, кілька машин застрягли в конструкціях. Декілька вантажівок впали у річку.

Один зі свідків у коментарі агентству ANSA розповів, що спочатку люди подумали, що це гроза через неймовірний гуркіт. "Ми живемо близько 5 км від моста, але ми почули божевільний вибух. Ми були вдома, коли ми почули справжній рев", - сказав він.

Траса А10, на якій знаходиться міст, перекрита. Міст Моранді збудований у 1960-х роках на захід від центру Генуї. Його довжина становить 1182 метра, висота – 90 метрів.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...