Хіти тижня. Заява російського актора і телеведучого про керченську трагедію і Україну викликала гучний скандал

У соціальних мережах вибухнув гучний скандал через слова російського телеведучого Андрія Бочарова про Україну, Порошенка і російський Крим після трагедії в Керчі.

Андрій Бочаров

Бочаров заявив, що після "ігнорування трагедії" з боку Порошенка у нього немає ніяких сумнівів в тому, що Крим остаточно став "російським", передають Патріоти України.

Скандальна заява викликала обурення у користувачів соціальних мереж нахабною брехнею, якою російський телеведучий намагався викликати злість у кримчан на адресу України. Користувачі соціальних мереж заявили, що Україну трагедія в Керчі шокувала жорстокістю, а співчуття сім'ям загиблих відразу ж висловили українська влада і депутати Верховної Ради. При цьому Порошенко заявив, що жителі Криму є частиною української сім'ї і наш народ сумує в момент, коли гинуть українці де б то не було.

На нахабну заяву Бочарова вкрай різко відреагували в мережі - в коментарях до посту прямо на його сторінці в соцмережі було найбільше збурень брехнею. Користувачі залишали посилання на новини про реальні заяви Порошенка, про хвилину мовчання у Верховній Раді, про жалобу, оголошену в Тернополі.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...