Хіти тижня. Заява відомої російської актриси на тлі Кремля сколихнула весь світ

Популярна російська актриса Лія Ахеджакова з нагоди Нового року виступила з потужним зверненням до світу. Вона повинилася в злочинах Кремля.

Увагу на заяву Ахеджакової звернув у Facebook відомий український блогер Дмитро Чекалкін, передають Патріоти України.

Ахеджакова в новорічну ніч виступила з промовою в ефірі одного з останніх незалежних телеканалів РФ - "Дождя". Вона дуже жорстко розкритикував путінський режим за те, що він накоїв за минулий "важкий" рік, і попросила за це пробачення. "В этом году страна пачками принимала допинг, травила британских граждан, подвергала опасности жизни американских космонавтов. Одним словом, делала все, за что нашему и будущему поколениям придется извиняться перед всем миром", - заявила актриса, уточнивши, що вибачатися дуже складно, так як Кремль і не думає зупинятися і явно планує нові "гидоти".

Вона попросила вибачення у світу за те, що народ РФ колись обрав і продовжує ось вже 20 років терпіти у владі узурпатора і агресора Володимира Путіна. "Извинимся каждый друг перед другом за скверные слова, извинимся перед иностранцами за то, что мы русские", - констатувала Ахеджакова.

Варто відзначити, що в РФ Ахеджакова піддається пресингу через незгоду з агресивною політикою путінського режиму.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...