Хіти тижня. Зайва нога? У таємничій загибелі туристів на перевалі Дятлова знайшли моторошну деталь (фото)

У мережі оприлюднили чергову теорію таємниці зникнення туристів на перевалі Дятлова у 1959 році. Цього разу дослідники заговорили про фальсифікацію доказів, які використовувалися під час розслідування трагічної загибелі 9-х осіб, повідомляють Патріоти України.

Так, уральський уфолог Валентин Дегтерьов у своєму блозі повідомив, що на одній із останніх фотографій тургрупи Дятлова може бути відображена зовсім не вона, а інші люди. Крім цього, на другій світлині, зробленій під час встановлення намету, чоловік "нарахував" зайву ногу невідомої особи.

"Дві фотографії зроблені під час встановлення намету. Вважається, що це передостання фотографія групи Дятлова. На ній декілька людей риють у снігу яму. Що видно на цих знімках, якщо на них подивитися уважно? Якась група людей, які риються у снігу. Не факт, що встановлюють намет, оскільки жодних ознак намету на знімках немає. Хто ці люди — невідомо, бо їхні обличчя неможливо розгедіти. Видно тільки їхній одяг. Враховуючи той факт, що за часів СРСР одяг у всіх був однаковий, то він міг бути у будь-якої групи туристів", — написав уфолог.

Щодо другого знімка, зробленого на тому ж місці, Дегтярьов повідомив, що розгледів там ногу, яка невідомо кому належить, і зробив припущення, що це поранений турист. Відповідно, фото, які вважалися зробленими під час встановлення намету, на думку дослідника, були зроблені під час іншого заняття.

"Мабуть, хтось із групи був поранений. Він лежить на снігу, а люди роблять укриття для всієї групи. Або вони відкопують зі снігу когось ще?! Трактувати знімки можна по-різному", — написав Дегтярьов.

Зазначимо, що уфолог Валентин Дегтярьов не вперше заявляє про "сенсаційне відкриття" у справі перевалу Дятлова. Наприклад, раніше він розповів про причетність шаманів до трагедії.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...