Хіти тижня. Захоплення маршрутки озброєними людьми у Києві: Стали відомі несподівані подробиці

Насправді усе було зовсім не так, як заявляли ЗМІ, але конфлікт все ж був, повідомляють Патріоти України з посиланням на на сторінку у "Фейсбуці" поліції Києва.

Зокрема, поліцейські Києва встановлюють обставини конфлікту у маршрутці. На місці події працюють патрульні поліцейські, а також слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції.

Сьогодні на 102 надійшла інформація від чоловіка про те, що його нетверезий товариш повідомив: у маршрутці сполученням "Київ-Городище" їде чоловік, який викрав дитину і хоче продати її на органи. А також звернулася жінка із повідомленням, що її чоловіку, який рухається маршруткою із півторарічним сином, двоє невідомих погрожують пістолетом і ножем.

При відпрацюванні виклику біля станції метро "Видубичі" патрульні поліцейські зупинили маршрутку для встановлення всіх обставин події. На місце події також направили слідчо-оперативну групу.

Попередньо відомо, що батько із сином їхали маршруткою, у яку дорогою підсіли двоє нетверезих чоловіків і почали звинувачувати його у викраденні дитини. У розмову втрутилася жінка, яку зловмисники штовхнули: у результаті у неї є синець на обличчі.

При цьому нетверезі пасажири продемонстрували зброю. Патрульні затримали двох правопорушників, у них виявили пістолети, попередньо - травматичні. Слідчо-оперативна група спілкується із усіма учасниками конфлікту для встановлення обставин події.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...