Хіти тижня. "Закохані у Росію": Скандальна заява жителя Донбасу викликала суперечку в мережі (відео)

Журналіст Денис Казанський яскраво відреагував на заяву жителя Донецької області про те, що їхнє головне бажання — швидше опинитися у Росії.

Житель села Спартак Донецької області

Своєю відповіддю на скандальне відео, опубліковане раніше порталом NewsFront, який відстоює погляди терористів Донбасу, він поділився у Twitter, передають Патріоти України.

На думку журналіста, на фоні останніх подій такі слова викликають обурення. "Ніколи не розумів таких людей. Хочеш у Росію — то не питання, вперед! Хто тримає? Війну навіщо через це було починати і знищувати все навколо?" — висловився Казанський.

За словами журналіста, якби він особисто захотів, наприклад у Німеччину, він би зібрався і поїхав. "Мені для цього не потрібні тисячі вбивств і ріки крові", — написав Казанський.

Пост журналіста викликав бурхливу дискусію серед користувачів мережі. Деякі з них спробували виправдати чоловіка, адже він, начебто, захищає свій будинок. Однак більшість зійшлися на думці, що один житель не може говорити за весь регіон, а в Росії їх не так уже й чекають, як вважає останній.

Обурилися також тим, що "закохані у Росію" продовжують отримувати соціальні виплати в Україні та співають оди РФ, не знаючи особисто реалій життя там.

"І такий: "Ну все, мені пора за пенсією в Україні, я погнав", "Вони не з нами? Проти нас? Ну то досить тоді сидіти на нашій шиї. Совість треба мати, продовжуючи красти наші гроші і воюючи проти нас", "Відпустіть його в якийсь Мухосранськ і вже через місяць він зробить висновки", — написали в коментарях.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...