Хіти тижня. "Закончим день хорошей новостью": Волонтер повідомив про потужний удар по окупантах на Донбасі

Одна машина путінських гібридів знищена повністю, друга надовго виведена з ладу.

На Світлодарській дузі. Фото: соцмережі.

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі так звана "третя сила" знищила дві БМП бойовиків. Про це в Facebook повідомляє волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

"Одна машина знищена повністю, друга надовго виведена з ладу. І все це сталося вночі. Коригувався вогонь через потужний тепловізор, до речі переданий волонтерами. Теперь сепари не знають, як техніку від укропів ховати. На Світлодарській дузі знищують їх техніку, під Докучаєвському вчора продовжили знищувати, і ось і до великого району Сєвєродонецька дісталися. Ніде їм спокою немає. Доброго вечора", - пише Мисягін.

У коментарях він уточнив, що говорячи про Сєвєродонецьк, він мав на увазі "зону відповідальності 53-ї бригади, Сєвєродонецький напрямок".

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...