Хіти тижня. "Закончится наркотиками и суицидом": Дочка Пєскова зізналася, що страждає від серйозного психічного розладу (фото)

Характерно, що Пєскова описує хворобу саме серед "золотої молоді", до якої відносить і себе.

Ліза ПєсковаДочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Ліза зізналася, що страждає від одного з видів психічних розладів — депресії. "Зараз я піднімаю проблему так званих "успішних сімей". І слава Богу, коли в людині крім депресивного темного боку присутній світлий, радісний. От наприклад, я сама — найвеселіша їз депресивних. Коли періоди депресії змінюються періодами щастя", — написала дівчина у своєму Instagram, передають Патріоти України.

За словами Пєскової, якщо "перемагає темний бік, то це закінчується наркотиками і грою зі смертю". "Депресія — це серйозне захворювання, що вимагає втручання фахівців. І повірте мені, не отримавши вчасної підтримки від своїх близьких, дитина вдасться до наркотиків, алкоголю, шалених перегонів містом або навіть до спроби суїциду", — пише вона.

Характерно, що Пєскова описує хворобу саме серед "золотої молоді", до якої відносить і себе. "У когось (у більшості золотої молоді, усвідомлюють вони самі це чи ні) брак уваги з боку батьків, щирої людської участі, які, як це не дивно, не замінюють подарунки у вигляді ролексів у 16 років і поїздки з народження на райські острови... У молодшого брата моєї подруги у 5 класі однієї з "рубльовських" шкіл хлопчик, який повернувся в Росію після 4 років навчання в Монако, піддається знущанню з боку однокласників... І не треба мені писати про російські глибинки, і про те, як бідно живуть люди. Це — тема іншого посту... Багато хто каже: "невдячні, вам стільки дано, а ви ще чимось незадоволені". Можна бути щиро вдячним Всесвіту за все, що у тебе є, можна працювати над собою, жити повним життям і все одно перебувати в депресії", — сказано в її публікації.

У коментарях під перепостом блогу на "Ехо Москви" неоднозначно відреагували на роздуми Пєскової.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...