Хіти тижня. Залишилася донька: Спливли подробиці про суддю, якого із дружиною знайшли мертвими

Загиблий у Бердичеві на Житомирщині суддя – 35-річний Олександр Дубцов. Разом із дружиною 36-річною Ельвірою їх знайшли мертвими у власному домі, повідомляють Патріоти України.

Загиблий у Бердичеві на Житомирщині суддя – 35-річний Олександр Дубцов. Разом із дружиною 36-річною Ельвіроюїх знайшли мертвими у власному домі. Отруїлися чадним газом, за попередніми висновками експертів.

Знайомі розповідають, що це були дивовижні люди: щирі, люблячі один одного. У подружжя залишилася донька Олівія, яка у той момент гостювала у баби з дідом, тому й не постраждала.

Олександр Дубцов працював суддею у міськрайонному суді Бердичева. Кар'єру почав у 2012 році. У лютому 2017 року строк його повноважень закінчився, проте він продовжував працювати в суді. Його дружину усі знали як професійного лікаря-стоматолога, вона працювала в одній із стоматологічних клінік міста.

Джерело: rio-berdychiv.info

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...