Хіти тижня. Замість MARUV: Данилко пояснив, хто має поїхати на "Євробачення-2019" від України

У національному відборі на "Євробачення-2019" було багато гідних виконавців, тому Україні не варто відмовлятися від участі в міжнародному конкурсі в Тель-Авіві. Однак у майбутньому претендентів на Нацвідбір необхідно обирати ретельніше. Про це заявив український шоумен і продюсер, член журі національного відбору Андрій Данилко, який пояснив, хто може поїхати на Євробачення замість MARUV, повідомляють Патріоти України.

"Я вважаю, що не треба відмовлятися, є цілком хороші представники, які можуть поїхати. Якщо MARUV відмовилася чи її змусили відмовитися, то повинен їхати виконавець, який посідає друге місце – Freedom jazz. Якщо вони відмовляються, то йдемо далі, на третьому місці KAZKA, нехай вони їдуть. Якщо і KAZKA відмовиться, то беремося за четверте місце тощо", – каже артист.

На його думку, учасники конкурсу не гідні того тиску, який на них чиниться. "Люди, які брали участь у нацвідборі, самі в шоці, я дивлюся на них, і мені так шкода. Згадую себе, коли я сидів у костюмі Вєрки Сердючки на прес-конференції, і мені кажуть: "Як ви можете представляти Україну? Це ганьба". Хлопці, представляти Україну може тільки її президент, я представляю жанр, який є в Україні, на музичному конкурсі", – пояснив учасник Євробачення-2007.

Данилко впевнений, що всі питання про позиції учасників Нацвідбору щодо українсько-російських відносин і гастролей у РФ треба вирішувати до прямих ефірів. "Якщо такий час у нас, купа нюансів, будь ласка, вирішуйте це до конкурсу. Вирішіть усе, візьміть відбитки пальців, сфотографуйте в профіль і анфас, як у СІЗО, нехай аналізи здадуть, а потім проводьте відбірковий тур", – сказав шоумен.

"Ми не запитуємо, хто у кого родичі, хто де виступає, і якщо це дуже важливо, а в наш час – без сумніву важливо, то давайте вирішувати це до Нацвідбору. І нехай виходять виконавці, які не заплямовані", – додав він. Артист також висловив свої емоції щодо скандалів, які зачепили нинішній національний відбір.

"Оскільки ми живемо в цій країні, я нічому не дивуюся. Я, звісно, був шокований тим, що відбувається там. Це було жахливо, але, на жаль, ось такий час. Можу відповідати тільки за оцінки, які я ставив, і за коментарі, які я давав щодо виступів конкурсантів. А як скандали оцінювати? А як мені треба було оцінювати, коли мене спалювали на Майдані? Як це може бути взагалі? Я їду представляти країну, а мене знищують, як це може бути?", – каже він. "Але те, що зіпсували свято, зіпсували фінал і влаштували 37-й рік – це не просто жахливо. Їхнє щастя, що я не влаштував там переворот. Намагався якось врятувати ситуацію", – заявив Данилко.

Нагадаємо, співачка MARUV повинна була представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2019, який відбудеться в Ізраїлі. Її перемога на нацвідборі спровокувала скандал – низка політиків та громадських активістів виступила проти кандидатури виконавиці, оскільки вона гастролювала в Росії. На своїй сторінці у Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ. Незважаючи на це, переговори між «Суспільним» і співачкою провалилися.

Джерело: Обозреватель

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...