Хіти тижня. Занадто токсичний: Кремлівського пропаганд*на викинули з лікарні в Німеччині (фото)

Ведучого пропагандистського телеканалу НТВ Вадима Глускера не стали тримати в лікарні в Мюнхені після того, як він впав з ескалатора і розбив обличчя.

Він опублікував відповідні знімки в своєму Instagram, на що звернув увагу офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України. "Російського пропагандиста викинули з лікарні в Німеччині. Вони ще здивовані таким вчинком і не розуміють, що так зроблять у всьому світі", - зазначив він.

Так, Глускеру зашили розсічення і виписали з лікарні. Пропагандист поскаржився, що в аеропорту Мюнхена ескалатори починають рух невпопад. "Меня просто вы**здили в полночь на улицу, вызвав такси, сказали, больше мы за вас ответственность не несем. Езжайте либо в гостиницу, либо в аэропорт, обращайтесь к лечащему врачу, пейте антибиотики, делайте рентгены по месту жительства и через 8 дней снимайте швы", - поскаржився він.Пропагандист також додав, що у нього можливий струс мозку і перелом ребер.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...