Хіти тижня. Запізніла туга за "біндерами": Знаковий кримнашист з Ялти покаявся у своїх помилках (відео)

Тепер журналіст вважає, що Крим потрібно повернути під контроль України, а російська окупація півострова принесла одні біди.

Ялтинський журналіст Євген Гайворонський, активний прихильник російської анексії Криму, тепер різко змінив політичні переконання, передають Патріоти України.

«На севере Крыма в Армянске — экологическая катастрофа. Мелкий и средний бизнес местной властью уничтожен. Произошел грандиозный передел, у людей все позабирали. Закрывают доступ к морю и достопримечательностям. Люди на пределе, люди взбешены, все люди хотят вернуться в Украину. Не по политическим, а по экономическим причинам. Жить в условиях современной России становится все сложнее», — вважає Гайворонський.

Перелом в світогляді журналіста-«рускомірца» трапився після того, як наслідки анексії зачепили його особисто. Коли Гайворонський почав публікувати статті про людей, які наживаються на кримських ресурсах, журналісту стали погрожувати вбивством, а в лютому 2018 року сильно побили на вулиці. 7 березня 2019 року в квартиру до Гайворонського прийшли російські силовики, провели обшук і вилучили комп'ютер. Інтернет-видання, де працював журналіст, припинило співпрацю з Гайворонським. Офіційно - через занадто «проукраїнські висловлювань» журналіста.

У соцмережах відеозвернення Гайворонського жорстко висміяли: журналісту, щоб зрозуміти, чим загрожує окупація, знадобилося п'ять років.Нагадаємо, Гайворонський з 2017 року внесений до бази «Миротворця» за антиукраїнську пропаганду і заперечення російської агресії.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...