Хіти тижня. Заради російської премії: Українська співачка залишила новонароджену дитину і відправилася до Москви

Скандальна артистка вирішила познайомити широку публіку зі своєю новою піснею "Superstar". Деякі з прихильників вже називають її хітом і думають, що пісня стане синглом номер 1 влітку 2018.

Світлана Лобода

Опальна українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно стала матір'ю вдруге, вирушила в Росію, залишивши новонароджену доньку, - передають Патріоти України з посиланням на Joinfo.

Світлана народжувала у США, пологи пройшли успішно і без ускладнень в одній з кращих клінік – Седар Синай, де народжували Мадонна, Ірина Шейк, Кім Кардашьян та інші світові знаменитості.

Зараз вона знімає будинок в Лос-Анджелесі, де живе з дітьми і своєю мамою. Співачка зважилася залишити їх і приїхати в Росію заради свого виступу на премії "МУЗ-ТВ", яка є головною музичною подією року в РФ.

Скандальна артистка вирішила познайомити широку публіку зі своєю новою піснею "Superstar". Деякі з прихильників вже називають її хітом і думають, що пісня стане синглом номер 1 влітку 2018.

В цей же час співачка повідомила, що не збирається надовго залишатися вдалині від дочки і відразу після премії повернеться до сім'ї.

Опублікував: Олег Устименко

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...