Хіти тижня. Зарано кричали "ура!": Мешканка окупованого півострова розповіла, як Кремль Кримським мостом душитиме кримчан (відео)

Кримчан попереджали, що не варто сподіватись на щедроти "доброго царя". Адже брехати та пошивати у дурні - фірмовий стиль господаря Кремля, коли не йдеться про диктаторів інших країн, де приклад ошуканства має негативне міжнародне значення.

Росія планомірно перетворює окупований Крим на свою військову базу, попутно знищуючи туристичний потенціал півострова. Про це заявила в ефірі ObozTV журналіст і блогер Лариса Волошина, коментуючи свіже відео перекидання у Крим військової техніки окупантів, передають Патріоти України.

"Про це говорили з самого початку українські експерти. Ті казки, що міст був потрібен, щоб привезти з Російської Федерації на окуповану територію туристів, гроші, воду — все це була балаканина російської пропаганди. Насправді, це військовий об'єкт", — підкреслила Волошина.

"Зараз частково відремонтована і побудована нова траса "Таврида" в Криму. Через будівництво цієї траси були знищені унікальні зелені насадження, парки, кипарисові ліси. Зараз знищують пам'ятки культури та архітектури, наприклад, старовинне кримськотатарське кладовище", — розповіла вона.

На думку блогера, окупанти "роблять те, заради чого анексували Крим — створюють російський авіаносець".

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...