Хіти тижня. Заробітчанам на замітку: На Росії знайшли мертвими будівельників підмосковного готелю

Імовірною причиною смерті може бути отруєння неякісним алкоголем.

В підмосковному селі Шестово були знайдені мертвими п'ять чоловік. Про це повідомила представник обласного управління СК Росії Ольга Врадій, передають Патріоти України.

За її словами, слідчі виїхали на місце події, так як причина смерті поки не встановлена. На даний момент розглядається версія загибелі людей від удару струмом або отруєння газом.

Врадій додала: «Загиблі - робітники, що будували місцевий готель. Їх тіла знайшли в побутовій кімнаті на території будівництва».

У той же час, обізнане джерело повідомило, що п'ять людей загинули імовірно від отруєння неякісним алкоголем в селі підмосковного округу Домодєдово і ще одна людина перебуває в реанімації.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...