Хіти тижня. "Заставили бежать домой": Росіянку шокувало, що Одеса - не "русскій мір"

Користувачів інтернету розбурхала розповідь росіянки, яка відпочиває в Одесі, про перегляд матчу Чемпіонату світу-2018 у місті. Відповідний пост Світлана Шмелева розмістила на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

За словами росіянки, вони вирішили подивитися матч Росія-Хорватія не вдома, а у громадському місці, але виявилося, що половина кафе вирішила не транслювати захід.

"Лише за пару хвилин до матчу нам вдалося-таки знайти місце з трансляцією... Атмосфера в кафе була дивною спочатку. Деякі "топили" за хорватів - це нормально, але більшість просто мовчала. Люди забронювали столики заздалегідь, однак всіляко робили вигляд, що цей матч їм не цікавий... Я ніколи не вставала при виконанні гімну до цього. Але тут захотілося встати. Люди дивилися на нас з цікавістю і, здається, жалістю, як на божевільних", - зазначила Шмелева.

Вона додала, що їм було настільки некомфортно, що після закінчення основного часу між додатковими таймами і пенальті довелося бігти додому.

"На жаль, саме в цей час щось трапилося з модемом у квартирі, і серію пенальті ми дивилися вже через мобільний трафік. Трансляція зависала, шматки випадали, і те, що збірна Росії програла, ми дізналися по хвилі, що прокотилася по місту: ура!" - розповіла росіянка.

Шмелева уточнила, що після цього їх накрив страх. "Саша так голосно вболівав за російську збірну, що я, правда, подумала, зараз прийдуть наші сусіди і нас кінчать", - заявила вона.

Зазначимо, автор посту не вважає, що Росія веде війну проти України.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...