Хіти тижня. Засуха в Криму: Окупанти шокували кримчан своїми планами

Воду будуть подавати тільки погодинно.

Ілюстрація: biz.censor.net.ua

Найближчим часом анексований Росією Крим може перейти на погодинне водопостачання. Про це в інтерв'ю розповів гендиректор підконтрольного Росії підприємства "Вода Криму" Володимир Баженов, повідомляють Патріоти України.

За його словами, через спекотну погоду на всіх кримських водосховищах поверхневого збору "йде дике випаровування води". "У нас скоро добовий відбір з водосховищ в мережу зрівняється з добовим випаровуванням в небо", – заявив Баженов.

Вода, що надходила з материкової частини України через Північно-Кримський канал, забезпечувала до 85% потреб Криму.

Нагадаємо, після анексії півострова Росією навесні 2014 року подача води каналом була припинена за рішенням української влади. З 2 червня 2018 року в Красногвардійському, Нижньогірському, Первомайському та Радянському районах окупованого Криму оголосили режим надзвичайної ситуації через посуху.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...