Хіти тижня. Затята кримська сепаратистка вільно почувається в столиці України (фото)

У мережі розсекретили сепаратистку з окупованого Росією Криму, яка приїхала до Києва.

Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він написав, що її звуть Дикун (Староселець) Тетяна Олександрівна. Вона живе в місті Судак в окупованому РФ Криму, працюючи держслужбовцям. Раніше здавала житло в курортному місті і не платила податки. У 2014 році вся її сім'я пішла на референдум і проголосувала за приєднання півострова до Росії.

"Вона без комплексів махає триколором, викладає фто в ОК, відкрито підтримує карлика з Мордора", - написав Штефан.

За його словами, вона також говорила, що "Київ - це лігво бандерівців". А її чоловік з Білорусії заявив, що "Лукашенко давно б вас бендер засипав гноєм". Їхня сім'я кричала, що Україна нічого не дала жителям Криму. Однак недавно вона сама прибула до Києва.

"Не знаю, які саме справи у неї в Києві, можу тільки зробити припущення - паспорт України? Біометрія? Медичні проблеми? Але вона повідомляє про те, як її тепло зустрів Київ, як їй тут гостинно. І людині не соромно, що вона пише це в столиці країни, яка їй нічого не дала, яка до 2014 року платила зарплату бюджетникам Криму, в тому числі з грошей платників податків України, яку вони всією сім'єю зрадили", - написав офіцер ЗСУ.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...