Хіти тижня. Затримували з "любов'ю"? Екс-нардепу Шепелеву зламали щелепу (фото)

І ксіва "лугандонського чекіста" не допомогла зраднику

Скріншот

У п'ятницю, 9 лютого, Печерський районний суд Києва повинен обрати колишньому народному депутату України від "Батьківщини" Олександру Шепелеву запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24tv.ua.

Всі ЗМІ спершу тримали в іншому кабінеті, згодом їм повідомили, що Шепелев перебував поверхом нижче, але ніхто, окрім подруги родини Шепелевих його не побачили. "Я приїхала сюди, забігла до кабінету і побачила його у клітці. Він був разом з 3 правоохоронцями, які одразу почали нас відтісняти", - зазначила подруга сім'ї Олена Гуменюк.

Вона заявила, що прокурор Щербак вибіг і сказав не пускати нікого. "Він (Шепелев - ред.) був у дуже поганому стані, весь побитий. У нього набрякле обличчя. На лиці два шрами зашиті чорними нитками під очима та над бровою", - додала Гуменюк.

До слова, колишнього народного депутата України від "Батьківщини" Олександра Шепелева затримали за підозрою в замаху на вбивство, банківських махінаціях та ще за низкою кримінальних проваджень.

Олександр Шепелев - депутат Верховної Ради України 5-го та 6-го скликання, був членом "Блоку Юлії Тимошенко", а згодом "Партії регіонів". З 2013-го року він перебуває у міжнародному розшуку за підозрою у замаху на вбивство та розкраданнях в особливо великих розмірах.

Його звинувачували в розкраданні коштів "Родовід Банку" і замовленні кількох убивств, зокрема, банкіра Сергія Кириченка у 2003 році та полковника МВС Романа Єрохіна в 2006. У 2012 році Шепелеву закидали замах на вбивство банкіра Сергія Дядечка.

У березні 2015-го колишнього депутата затримали у Росії, куди він втік з лікарні з Києва разом з охоронцем влітку 2014-го. У квітні 2017-го з’явилась інформація про те, що Олександра Шепелева затримали у Росії. 9 лютого 2018-го стало відомо про його затримання в Україні.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...