Хіти тижня. "Завдала великої шкоди": У Таїланді пояснили, в чому звинувачують скандальну Рибку

Затримані в Таїланді Настя Рибка (Анастасія Вашукевич) і Олександр Кирилов, більш відомий під псевдонімом Алекс Леслі, своїми діями завдали шкоди репутації королівства.

Настя Рибка

Про це заявив представник національної поліції Таїланду, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами правоохоронців, група секс-інструкторів, яких затримали за нелегальну роботу в цій країні, порушила ще як мінімум один закон Таїланду. "Ця група завдала великої шкоди нашій національній репутації. Ми притягаємо до відповідальності всіх без винятку іноземців, які порушують закони, не тільки в Паттайї, але і по всій країні", - сказав заступник голови поліцейської прес-служби Крітсана Паттаначароен.

Нагадаємо, що кілька днів тому в одному з готелів Таїланду Настя Рибка, Алекс Леслі і ще кілька людей були затримані поліцією за підозрою в організації секс-тренінгів. За попередньою домовленістю з місцевими поліцейськими Настя змогла вийти на свободу під заставу з тайської в'язниці. Через 10 хвилин після звільнення всіх причетних до секс-тренінгів відправили в Імміграційне бюро Таїланду, де позбавили тайських віз і знову відправили за ґрати.

Опублікував: Олег Устименко

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...