Хіти тижня. Завдали 17 ножових ударів: У Росії по-звірячому вбили 16-річну віце-чемпіонку

У Тольятті знайдена вбитою 16-річна плавчиня Сафія Аскарова. Тіло дівчини виявили на пустирі з 17 ножовими пораненнями, повідомляють Патріоти України.

З потерпілої зняли всі ювелірні прикраси, при ній не було мобільного телефону, а неподалік знайшли знаряддя вбивства.

У слідчому комітеті повідомили, що підозрюваний у скоєнні злочину затриманий. Ним виявився 16-річний місцевий житель, знайомий дівчини. Передбачається, що молодий чоловік в результаті сварки наніс потерпілій декілька ножових поранень, від яких вона померла на місці.

В даний момент вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу. Розслідування триває. Сафія Аскарова була майстром спорту з плавання. У 2017 році вона завоювала срібну медаль на першості Росії серед юніорів.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...