Хіти тижня. "Здійснював принизливі сексуальні дії", - актриса розповіла, як її гвалтував культовий режисер

27-річна голлівудська актриса Сенд Ван Рой, зірка блокбастера "Валеріан і місто тисячі планет", розкрила подробиці згвалтування культовим режисером Люком Бессоном.

Сенд Ван Рой

Дівчина, яка нібито стала жертвою сексуального насильства, озвучила деталі інциденту. Вона розповіла, що Бессон її принижував і знущався, а після того, що сталося її тіло боліло настільки, що Сенд втрачала свідомість, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

"Я плакала, я блювала. Він здійснював наді мною принизливі сексуальні дії. Я демонструвала неприкриту огиду, показувала йому, що не хочу цього. Я дуже боялася померти і була дуже близька до цього", - жахнула своєю розповіддю Ван Рой.

При цьому актриса уточнила, що просила Бессона зупинитися, звертаючись до нього з абсолютно прямими вимогами. Як пояснила Ван Рой, на ранок після того, що сталося, її тіло боліло так сильно, що вона втрачала свідомість.

Люк Бессон

Відзначимо, Сенд Ван Рой звинуватила режисера Люка Бессона у тому, що він її накачав наркотиками і зґвалтував у готелі "Брістоль". Пізніше актрису спіймали на брехні, оскільки слідство встановило, що слідів наркотичних речовин в крові нібито постраждалої знайдено не було.

Опублікував: Олег Устименко

Замість живої людини - аватар:: У МЗС незвична ШІ-представниця (відео)

середа, 1 травень 2024, 16:56

Міністерство закордонних справ України вперше в історії створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Про це повідомляє прессслужба відомства, передають Патріоти України...

Виплати українським біженцям у Польщі можуть скасувати: Чого очікувати далі

середа, 1 травень 2024, 16:30

Уряд Польщі ухвалив проєкт змін до закону про допомогу українським біженцям, зокрема прив’язування соціальних виплат до навчання українських дітей у польських школах. Цей законопроєкт також передбачає законність перебування громадян України, яким присв...