Хіти тижня. "Земля бетоном": З'явилися дані про втрати російської армії на Донбасі за 2014 рік

Рахунок загиблих йде на сотні.

Ілюстрація: ЗМІ

В інтернеті оприлюднили дані про втрати російських військових у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за 2014 рік. Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив нардеп, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

"Група ІС починає публікацію даних про втрати військовослужбовців ЗС РФ на Донбасі. 2014 рік. Вантаж 200. Будьте ви прокляті. Ні честі, ні совісті, ні могил", - написав він.

Варто зазначити, що пост Тимчука активно коментують у мережі.

"Давно пора. Земля бетоном", "Туди вам і дорога", "Висловлюю своє щире занепокоєння і стурбованість. Так шкода, так шкода, прямо свято", - пишуть в інтернеті.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...