Хіти тижня. Зґвалтував, а потім полюбив: Історія "кохання", що не вкладається в голову

Стосунки зека і 17-річної дівчини вразили Україну.

Людмила Прошин. Фото: YouTube

На Тернопільщині 17-річна Людмила Прошин збирається вийти заміж за свого ґвалтівника, який зараз відбуває покарання за те, що вступив в інтимну близькість з дівчинкою в 12-річному віці, інформують Патріоти України.

Про це йшлося у випуску програми "Стосується кожного" від 20 травня, який опублікований на YouTube. "28-річного Юрія вперше в будинок привела мама дівчинки. Люді було всього 12 років, коли вона твердо вирішила, що буде разом з Юрою все життя. Але в їхні відносини втрутилися закон і поліція. Юрія звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої і присудили 11 років позбавлення волі. За співучасть тюремний термін отримала і мама Люди", - описали історію журналісти.

Юрій Єскало. Фото: YouTube

Все відбулося в селі Срібне Збаразького району Тернопільської області. "Протягом півроку 28-річний Юрій Єкало мав статеві стосунки з 46-річною Валентиною та її доньками - 18-річною Іриною і 12-річною Людмилою. Спочатку Валентина, яка до речі заміжня і в той час з чоловіком Муталіном жила в одному будинку, розповідала односельчанам, що Юрій - чоловік старшої дочки Ірини. Але потім батько дівчат почав розповідати, що чоловік, який був неодноразово судимий, має інтимні стосунки з молодшою дочкою - дванадцятирічною Людмилою", - повідомляють журналісти.

Зазначається, що тепер двоє сестер - Ірина і Людмила, чекають Юрія з в'язниці. Обидві дівчини під час ефіру заявили, що люблять його.

Ірина Прошин. Фото: YouTube

Сам Юрій, виявляється, закоханий в уже сімнадцятилітню Людмилу, яку і зґвалтував кілька років тому, коли дитина вчилася в шостому класі. Сама потерпіла запевняє, що все відбулося за її згодою та за великої взаємної любові.

За той час, як її ґвалтівник перебував у в'язниці, вона встигла вийти заміж і народити сина. Зараз дитині вже півроку. Експертом в студію запросили юриста Ганну Маляр. Вона назвала ситуацію такою, що не вкладається в голові.

Ганна Маляр. Фото: YouTube

"Їй було 12, а йому 28 коли у них сталася близькість. Далі вирок - 11 років за зґвалтування ... Але пройшло 6 років. Він все ще в колонії. Вона за цей час вже була одружена з іншим, народила дитину і... зрозуміла, що любить свого "ґвалтівника". Каже, що у них був секс за взаємною згодою, вони люблять один одного і вона не розуміє, чому його засудили. Вони переписуються. Він їй шле з колонії цілі зошити, списані зізнаннями в коханні. І вони збираються одружитися", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Опублікував: Інна Мартинчук

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...