Хіти тижня. Жахлива драма: Позбавлений прав водій сів за кермо і вбив усю свою сім'ю

У дорожній аварії в Росії загинула ціла сім'я через батька-пияку за кермом автомобіля, повідомляють Патріоти України.

Автомобіль ВАЗ-21093, котрим керував 39-річний чоловік, виїхав на смугу зустрічного транспорту, де зіткнувся з важким трактором з причепом. Від удару легковий автомобіль розплющило.

Повідомляється, що в автомобілі у момент зіткнення знаходилось, включаючи водія, чотири людини, в тому числі двоє неповнолітніх дітей. Усі вони загинули на місці.

“В результаті ДТП водій і троє пасажирів, в числі яких двоє неповнолітніх дітей, від отриманих травм померли на місці ДТП”, – говориться у повідомленні місцевої поліції.

Небіжчик, що керував автомобілем ВАЗ, неодноразово позбавлявся водійських прав за керування транспортним засобом в стані алкогольногосп'яніння. На той час, коли відбулась фатальна аварія, він знаходився за кермом незаконно, оскільки посвідчення у нього вилучили раніше. Ймовірно і цього разу чоловік був на підпитку.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...