Хіти тижня. Жорстоке вбивство співробітника Адміністрації президента: Вбивці приїхали в Україну минулого року (відео)

Відразу після скоєння злочину підозрювані пішли витрачати гроші співробітника АП у найближчому магазині.

Олександр Бухтатий. Фото: Фейсбук.

Підозрюваними у вбивстві Олександра Бухтатого, консультанта Адміністрації президента, тіло якого знайшли в Києві 14 березня, виявилися двоє громадян Вірменії. Вони були затримані по гарячих слідах, повідомляють Патріоти України.

35-річні чоловіки приїхали в Україну в грудні минулого року, жили в хостелі поблизу автовокзалу, ніде не працювали. Відразу після скоєння злочину підозрювані пішли витрачати гроші співробітника АП у найближчому магазині. Вийти на їхній слід, очевидно, допомогли камери спостереження і те, що злодії розраховувалися банківськими картками своєї жертви в магазинах.

Крім продуктів, чоловіки витрачалися на ігрові автомати. Зняти з карток злочинці встигли близько 8 тисяч гривень. "У одного з них був виявлений телефон затриманого, він у всьому зізнався, його вина доведена", — розповів керівник Шевченківського відділу поліції Києва Герман Приступа.

Джерело: ТСН.ua

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...