Хіти тижня. Жовта Свиня - символ багатства: Астролог розповів, кому пощастить у 2019 році

Відомий астролог Павло Глоба розповів, які можливості та неприємності чекають на нас у майбутньому році, повідомляють Патріоти України.

За словами астролога, прийдешній рік стане вдалим часом для змін. Фінансова ситуація покращиться, з'явиться шанс вигідно придбати дорогі товари, в тому числі нерухомість. Цей період стане вдалим для людей, які бажають змінити роботу, сферу діяльності або відкрити власну справу.

Так, в особистій сфері життя також відбудуться зміни. Стосунки у сім'ях покращаться, конфлікти вирішуватимуться набагато простіше. Є ймовірність, що самотні люди зможуть знайти кохання і навіть вступити в шлюб. Новий покровитель шанує сімейні цінності, тому багато сімейних пар зможуть зміцнити свій шлюб і внести гармонію у спільне життя. Для цього слід розділяти роботу й особисте життя і присвячувати більше часу близьким людям.

Незважаючи на позитивні характеристики, Жовта Свиня не дозволить вам повністю розслабитися. Нерідко покровитель буде дарувати сприятливі можливості, але найбільшого успіху досягнуть працьовиті люди. Зусилля принесуть плоди й будуть щедро винагороджені. Астролог запевнив, що основна частина змін відбудеться саме у фінансовій сфері життя.

Свиня - символ багатства, тому багатьом людям новий талісман принесе везіння й допоможе примножити дохід. 2019 рік пройде під заступництвом земної стихії, що символізує фінанси й процвітання. При належних зусиллях вдасться просунутися кар'єрними сходами, домогтися підвищення зарплати й знайти додаткові джерела заробітку.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...