Хіти тижня. Життя після смерті: Вчені виявили докази раю

Грунтуючись на квантовій теорії поля, вчені припустили ймовірність існування раю і пекла.

Ілюстрація: aif.ru

Професор космології і фізики Каліфорнійського технологічного інституту Шон Керролл навів докази існування загробного життя, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"В частности, Ланц утверждает: человек после смерти не исчезает, а просто начинает существовать в другом виде. По его словам, душа, скорее всего, представляет собой ряд атомов, электронов или других субатомных частиц.

Отмечается, что они никуда не исчезают после гибели тела, их просто перестает сдерживать внешняя оболочка и элементы возвращаются в свои поля. Согласно квантовой теории поля, для каждого типа частиц есть одно поле во Вселенной: одно для всех фотонов, другое для электронов и так далее.

Таким образом выходит, что все составляющие просто разлетаются по своим местам, но не исчезают совсем. Такое поведение частиц может подтверждать и существование других нематериальных вещей, таких как Рай или Ад.

В контексте теории они могут быть невидимыми квантовыми объектами нашей Вселенной, где, по оценке ученых, видимой материей является лишь малая часть".

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...