Хіти тижня. Живий скелет: Мережу шокував вигляд відомої української телеведучої (фото)

Зірка дуже схудла, що налякало фанатів.

Фото: Інстаграм

Українська телеведуча Ольга Фреймут шокувала прихильників хворобливим виглядом на фото з концерту співачки Бейонсе, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася серією фотографій з Лондона, куди вона вирушила з мамою та донькою. "Лондон, мій Лондон. Дякую за незабутній вечір з найріднішими. А Бейонсе - за подив. Вона ідеальна", - підписала фото Фреймут.

Дописники одразу ж розкритикували знімки ведучої, точніше, її надто хворобливий вигляд: "Худа і злюча", "Живий скелет", "Жах!", "Скелет", "Сильно худа".


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...