Хіти тижня. З'ясувалося, хто закрив двері кінотеатру в ТЦ "Зимова вишня" під час пожежі (відео)

Чоловік, який заблокував двері в кінотеатр, сам встиг врятуватися.

Пожежа в Кемерово. Фото: соцмережі.

Двері в кінотеатр, розташований в згорілому торговому центрі «Зимова вишня», замкнув один з відвідувачів ТЦ. Таку заяву зробив житель Кемерово Ігор Востріков, який втратив у пожежі всю сім'ю - дружину, сестру, трьох дітей, передають Патріоти України.

Востріков записав відеозвернення і виклав його на своїй сторінці в Вконтакте. Чоловік розповів, що зміг отримати доступ до записів камер відеоспостереження торгового центру. Востріков стверджує, що на них видно, як один з відвідувачів «Зимової вишні» замкнув двері, щоб «закласти щілини і дочекатися рятувальників», але пожежники туди так і не прибули. При цьому, за його словами, чоловік, який закрив двері зумів врятуватися.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...