Хіти тижня. Зірка американського кіно для дорослих одягається в родині українського міністра Омеляна (фотофакти)

Цікаво чи спілкується Дакота Джонсон з Володимиром Омеляном і як статус міністра вплинув на вибір вбрання від його кращої половини.

Звезда 50 оттенков серого Дакота Джонсон купила платье у жены министра Омеляна

Голлівудська зірка Дакота Джонсон, головна виконавиця у скандальній кінострічці «50 відтінків сірого», з'явилася на червоній доріжці Міжнародного фестивалю в Марракеші в шовковій сукні від українського бренду Bevza. Це наряд з останньої весняно-літньої колекції, присвяченій морському відпочинку, зазначають Патріоти України.

Бренд Bevza належить дизайнерові Світлані Бевз, яка є дружиною міністра інфраструктури Володимира Омеляна. Наряд, який вибрала Джонсон, на сайті бренду вже не продається, але схоже плаття коштує понад 600 євро (19 тисяч гривень). За голлівудськими мірками - це небагато.

Дизайнер пропонувала носити це плаття з поясний сумкою з такої ж тканини, але Дакота від неї відмовилася.

По задумке дизайнера, к платью полагается поясная сумка. Фото: vogue.uap

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...