Хіти тижня. Зіркова українська співачка відмовилася від виступів на території країни-агресора

Софія Ротару, народна артистка України, відмовилася брати участь в легендарному російському проекті «Пісня року», через те, що на території її країни було введено військовий стан, причиною якого стала атака і захоплення кораблів Російською Федерацією.

Про це на своїх сторінках повідомляє російське видання "Комсомольская правда", посилаючись на власні джерела, передають Патріоти України.
Зйомки вищевказаного заходу були заплановані на 1 грудня. Вони повинні були відбутися в «Олімпійському». Саме на сцені цього палацу мала виступати Софія Ротару, а також багато інших українських зірок. Однак, нещодавно офіційні представники співачки зателефонували організаторам проекту та повідомили, що Софія Михайлівна відмовляється приїжджати в Російську Федерацію через агресію цієї країни в бік України.
Ряд російських засобів масової інформації повідомляє, що Софія Ротару відмовилася не тільки від участі в «Пісні року», а й від корпоративів, а також інших виступів, запланованих у неї в поточному році в Росії. Примітно, що за словами більшості видань, Софія Михайлівна і сама засмутилася через скасування виступів.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...