Хіти тижня. "Зіркові" українські зрадники взяли участь у черговому московському шоу

Напередодні в розташованому в Москві «Крокус Сіті Холі» відбувся новорічний концерт «Русское Рождество»​, учасниками якого стали українські артисти Віра Брежнєва, Ані Лорак та гурт «ВІА Гра».

Захід був організований «Русским Радио». Глядачі, які побажали відвідати захід за участю українських та російських зірок, віддали за це від 3000 до 10000 рублів (еквівалент 1200 - 4 000 грн.), передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Ролики з виступами українських артистів-перебіжчиків опубліковано в Instagram. В тому числі, Віра Брежнєва поділилася на своїй сторінці фрагментами свого номера з новою піснею «Люди, любите друг друга». Разом з тим, Ані Лорак в світлому брючному костюмі виконала перед російськими шанувальниками композицію «Сон», в кліпі на яку вона знялася оголеною, що стало приводом для гніву в мережі.

Оновлений склад групи «ВІА Гра» розважав глядачів своєю композицією «Я полюбила монстра». Відзначимо, що зі старого складу в колективі залишилася тільки Еріка Герцег, а новими учасницями є Уляна Синецька і Ольга Меганська.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...