Хіти тижня. Зламали щелепу за "Слава Україні!": У Черкасах жорстоко побили ветерана АТО (фото)

Лідера "Національного корпусу" Дмитра Кухарчука та його однодумців звинувачують у побитті ветерана АТО за вигук "Слава Україні!" в розважальному закладі. Зазначається, що в результаті конфлікту чоловікові зламали щелепу. Більш того, побої були застосовані й до його товариша з дружиною. Про інцидент написав друг потерпілого, також учасник АТО Віталій Мельниченко на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Мій товариш, доброволець російсько-української війни був ледь не вбитий у своєму рідному місті лідером "Національного корпусу" в Черкасах Дмитром Кухарчуком і його бандою. Цього так просто не залишимо. Все зафіксовано і передано правоохоронним органам. Тому сподіваюся, що винні будуть покарані! Прошу максимального розголосу!" - написав він.

Пізніше в коментарі місцевому виданню vikka.ua чоловік розповів подробиці інциденту. За його словами, напередодні він з побратимом по АТО Олександром Бородієнком і сімейною парою Олегом і Тетяною Кузнєцовими відпочивали в одному із закладів Черкас.

Чоловіки вийшли на вулицю покурити, і Бородієнко, з нагоди перемоги боксера Олександра Усика в поєдинку з росіянином Маратом Гассієвим, вигукнув "Слава Україні!". В цей же час у закладі відпочивали представники "Національного корпусу". Одному з них вигук видався надто гучним, і між молодими людьми зав'язалася сварка.

"Потім вся їхня компанія набігла на Сашу і Олега, і почалася бійка. Я підійшов до Кухарчука і попросив, щоб той зупинив своїх хлопців. Ми домовилися, що спочатку я заберу своїх друзів, потім він відведе своїх. Але коли я забрав Олега, почали бити його дружину", - згадує Мельниченко.

Чоловік розповів, що дівчина з компанії "Національного корпусу" схопила за волосся дружину Кузнєцова, а невідомий молодий чоловік почав її бити.

"Для них немає нічого святого. І жінок б'ють, і інвалідів. Коли я намагався зняти все на камеру, Кухарчук вибив з моїх рук телефон і почав бити. Потім перекинувся на Сашу і двічі вдарив в обличчя. Олег під час бійки двічі втрачав свідомість, тому вже в кінці просто лежав на землі", - згадує свідок моторошної ситуації.

На місце події були викликані правоохоронці. Постраждалі зняли побої та написали відповідну заяву. У ветерана АТО Бородієнка діагностували перелом щелепи, у зв'язку з чим 23 липня він був прооперований.

"Дмитро знає, що ми ветерани російсько-української війни. Так і є, що одні вітаються, а іншим братство воїнів вже байдуже, вони собі в політику пішли і думають, що безкарні", - обурився Мельниченко.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...