Хіти тижня. "Злість, шок і обурення!": У Києві розгорівся скандал навколо новорічної інсталяції (фото)

Користувачі вважають, що це звичайне відмивання грошей.

У Києві на вулиці Сагайдачного вже почали прикрашати місто до Нового року. Прив'язали до стовпів ялинки, а посеред самої вулиці встановили шокуючі декорації і статуї тварин. Відповідними фото поділилася Дар'я Криж на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Дівчина обурена, прикраси міста вона вважає безглуздям і несмаком, а прив'язані до стовпів ялинки - зневажливим ставленням до природи і навколишнього середовища.

"Якщо зрубані і прив'язані до стовпів ялинки, а також потворні і уе****кі статуї тварин, що виглядають так, немов хтось обібрав реквізиторську театру для безстрашних дітей совка, створює настрій свята, то у мене питання до стану психіки тих, хто це придумав і втілив", - пише дівчина.

Користувачі розділили думку дівчини, зазначивши, що це звичайне відмивання грошей:

"Боже, який треш";

"Злість, шок і обурення!";

"Адіще. Прив'язати до стовпа жлобів, які так гроші відмивають";

"Цікаво, у скільки це нам обійшлося?";

"А це вже точно так і залишать?";

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...