Хіти тижня. Злобне шипіння Мордору: "Дешева балаканина замість пісень", - продюсерка співачки-зрадниці накинулася на Тіну Кароль

Продюсер скандальної української співачки Світлани Лободи Нателла Крапівіна прокоментувала висловлювання знаменитої артистки Тіни Кароль стосовно участі українського виконавця Alekseev на пісенному конкурсі "Євробачення-2018".

Тіна Кароль

Про це Нателла Крапівіна написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Напередодні Тіна Кароль висловилася стосовно участі українського співака Alekseev на пісенному конкурсі "Євробачення-2018" від Білорусі. На її думку, для представлення країни важливо, який паспорт має виконавець.

"Не дивилася цей виступ. Думаю, не варто. Для цього є громадяни Білорусі, щоб представити свою країну. Якби Alekseev прийняв громадянство, це був би вибір – я хочу бути білорусом. Але тут вийшла підміна понять", – наголосила Тіна Кароль.

У свою чергу продюсер Лободи Нателла Крапівіна відповіла, що Кароль таким чином вирішила "хайпанути". "Я цю тему пропустила. Тітка вирішила хайпанути! Ну що ж, коли немає пісень, залишається тільки дешева балаканина", – зазначила Крапівіна.

Продюсер Світлани Лободи додала, що їй навіть стало незручно за артистку. "Як думаєте, може подарувати їй гарну пісню? Раптом добрішою стане?" – іронічно написала вона.

Опублікував: Олег Устименко

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...