Хіти тижня. ЗМІ дізналися, де і з ким Порошенко зустрічав Новий рік-2019

Разом з главою держави і його сім'єю 2019-й зустрічали, зокрема, глава Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук і генпрокурор Юрій Луценко з дружиною Іриною.

Резиденція "Синьогора". Фото: соцмережі.

Президент Петро Порошенко зустрічав Новий рік-2019 разом з дружиною Мариною і молодшими дітьми в резиденції "Синьогора" (знаходиться в селі Гута Івано-Франківської області), передають Патріоти України.

Разом з главою держави і його сім'єю 2019-й зустрічали, зокрема, глава Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук і генпрокурор Юрій Луценко з дружиною Іриною. "У цьому році за новорічний стіл разом з родиною президента сіли ... Олександр Грановський, нардеп від БПП (Блок Петра Порошенка - Ред.), З супутницею. Цікаво, що в ролі супутниці Грановського виявилася Тетяна Сліпачук... Подейкують, що вони вже давненько знаходяться в дуже близьких відносинах", - зазначило видання "Страна.ua".

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...