Хіти тижня. "Знаем, откуда вы": У Португалії побили російських журналістів під час "Євробачення"

На журналіста Микиту Орлова і його колегу-фотографа В'ячеслава Романова напали нетверезі співробітники-мігранти місцевого хостелу.

Як зазначає "Комсомольская правда", журналістів одного з російських музичних порталів побили в столиці Португалії Лісабоні, де проходив фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2018", за те, що вони росіяни, передають Патріоти України.

"На аккредитации они увидели слово "Россия" и стали смеяться над "тупостью жителей страны", выбравших такую песню на Евровидение. Мы вполне интеллигентно попросили не оскорблять жителей страны, которые даже ничего не выбирали. В ответ послышалось "мы умнее вас, мы знаем откуда вы приехали", - наводить видання слова Орлова.

Коли ж російські журналісти поцікавилися, звідки приїхали мігранти, ті на них напали і побили. У конфлікт втрутилися португальські поліцейські, які стояли поруч. Всіх учасників бійки затримали і відвезли в поліцейський відділок.
Опублікував: Олег Устименко

"Молюся кожен день": Окупант видав "рецепт" захисту від українських дронів і поскаржився на порядки в армії РФ

середа, 8 травень 2024, 7:50

Російський окупант, котрий воює на Куп'янському напрямку, розкрив свій спосіб "боротьби" з українськими дронами, –-це молитва. За його словами, у дні, коли він молився, на позиції росіян не було скидів із БПЛА. Перехоплення телефонної розмови загарбник...

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...